Rólunk

Várhalmi Hajnalka

20 éves, kkv-knál megszerzett tapasztalattal döntöttem a virtuális asszisztencia mellett. A kkv-k működését ismerve fontos volt számomra egy olyan szakértő csapat létrehozása, akiknek tapasztalata széles körű segítséget nyújt az ügyfelek hatékony, sikeres támogatásához.

Csapatunk minden tagja a saját szakterületén sok éves tapasztalattal rendelkezik.

Minden esetben személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, kompetencia szerint csapatban, vagy egyénileg. Elhivatott szakértőink vállalkozásod támogatásáért dolgoznak.

Ingyenes konzultáció

Az ingyenes konzultáció (30-90 perc) alkalmával megbeszéljük vállalkozásod igényeit. Átbeszéljük a megoldásra váró feladatokat, és konzultációt követően kidolgozok egy tervet, mellyel segíteni tudjuk vállalkozásod hatékonyságát.

Egyedi ajánlatok

Minden esetben a cégedre, feladataidra szabott egyedi ajánlatot állítunk össze. Az adott projektekre szóló, vagy állandó havi munkavégzésre szóló titoktartással kiegészített megbízási szerződéssel végezzük a munkánkat.

Annamária - virtuális asszisztens

Támogatást nyújtok, hogy a megbízóim a vállalkozásuk fejlesztésére tudjanak összpontosítani a rengeteg papírmunka helyett! Végzettségem közgazdász, melyet kereskedelmi szakirányon végeztem. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalataimat szeretném hasznosítani szolgáltatói tevékenységemmel. Alkalmazottként rutint szereztem operatív-, majd középvezetői szinteken titkársági-, beszerzési-, értékesítési-, pénzügyi-, számviteli- és marketing területeken. Munkával töltött éveim nagy részét cégvezetők mellett tölthettem, melynek köszönhetően a vállalkozói szemléletmódom is gyorsan kialakult. Szolgáltatásom egyedisége kompetenciáim komplexitásában rejlik. Munkáim során elengedhetetlen a gyorsaság, precizitás, rugalmasság, pozitív gondolkodás. Szeretem a kihívásokat, így az új feladatoktól sem hátrálok meg. Lételemem a folyamatos önfejlesztés. Hiteles és megbízható személynek tartom magam.

Hajnalka - Virtuális asszisztens

A virtuális asszisztenciát azért választottam hivatásként, mert tapasztalatom szerint egyenrangú üzleti partnerként hatékonyabban tudom segíteni a vállalkozások működését. Segíteni tudok, hogy a megbízómnak több ideje jusson cége fellendítésére, azzal, hogy megszabadítom ügyfelemet az időt rabló adminisztrációtól, ügyintézéstől. 20 év tapasztalatom van asszisztencia, adminisztráció, ügyfélszolgálat területén. Dolgoztam egyéni vállalkozóként, mikrovállalkozás irodavezetőjeként, majd ügyvezetőjeként, ezután kisvállalkozásban ügyviteli területen szereztem tapasztalatot. Eddigi munkáim során elláttam ügyviteli feladatokat, támogattam ügyvezetést, széles körű irodai adminisztrációs feladatokat végeztem, továbbá könyvelés segítését, lektorálást, banki ügyintézést, kisebb flotta kezelést, anyagbeszerzéseket, teljesítés figyelést... stb.

István - Vámügyintézés

Közel 30 éve foglalkozom raktározással, vámügyintézéssel, logisztikai szolgáltatásokkal. Vámügyintézés – import, export, árutovábbítás, regisztrációs adó, VPID (EORI) szám ügyintézés, tanácsadás. Maximális szakértelemmel, sok éves tapasztalattal tapasztalattal állok rendelkezésre bármilyen export, import tranzit ügyletekben.

József, Sándor - Fotó, Videó

Szenvedélyünk a fotózás-videózás világa, folyamatosan kutatjuk az új nézőpontokat. Megoldásokat kínálunk, hogy meg tudd mutatni, terméked-szolgáltatásod miben jobb, miben különbözik a többiektől. Video, Foto, Tartalomgyártás

Sándor - Szupervízió

Szupervízorként más elvek szerint dolgozom, mint általában a coach-ok. A coach megmondja mit csinálj, a szupervízor felismerteti veled, hogy mit kéne csinálnod, de a felismerés mindig a tied. Így hatékonyan, önazonosan oldod meg a felmerülő problémákat. Végeztem coachingot multi cégeknél középvezetőknek (Shell, Pannon GSM), magánszemélyeknek pedig un. lifecoachingot. A szupervízió alakalmas a megoldás keresésére a kisvállakozókat foglalkoztató problémákban, például, hogy ne szippantson be a munka, a szervezés, és a vezetés örvénye; felismerni hol a határ az egészséges kockázat, vagy felelőtlen döntés között; hogyan alakítható a balanszírozás a munka elvárásai és a család elvárásai között (jó anya/apa, vagy sikeres vállalkozó?); hogyan bírd a feszültségeket, legyél spártai harcos, vagy ne vedd véresen komolyan az egészet... A válaszokat magadban találod, én segítek felismerni.

...további szakértőink állnak rendelkezésre céged segítésére